Halajaako mielesi kisaviivalle?

Season Finalissa pääset maistamaan kilpailujen makua osallistumalla harrastesarjoihin. Cyclocrossin harrastelähtöön voi osallistua millä tahansa pyörällä. BMX-harrasteessa saat käyttöösi pyörän ja kypärän Pyöräkrossiparkista. Enduron Funduro toki vaatii riittävällä joustolla olevan maastopyöräkaluston, mutta osallistumiskynnys on matalampi. Vakuutusturvasta  huolehtiminen on  osallistujan omalla vastuulla.
TERVETULOA ROHKEASTI MUKAAN!

 

BMX-HARRASTEKISA

Matalan kynnyksen harrastesarja, jossa kaikki palkitaan. Ajetaan kolme kilpailulähtöä ilman tuloslaskentaa. Luokat muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan niin, että samanikäisistä ajajista tehdään omat ryhmät. Full face-kypärä pakollinen, lainavarusteet - sekä pyörät että kypärät - käytettävissä.

Ilmoittautuminen ennakkoon: BMXH- ja Espoo Bike Clubin jösenet MyClubin kautta. Muut ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla: vilvaris (at) gmail.com. Viestin otsikkoon: "Harrastesarja BSC 2018", viestikenttään: nimi ja syntymävuosi. Jälki-ilmoittautuminen klo 14:30-15:00 maalitoimistossa, jälki-ilmoittautumismaksu 5€. Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 21.9.2018 klo 12; tämän jälkeen vain jälki-ilmoittautumiset paikan päällä.

ENDURON FUNDURO

Harraste-sarja endurossa on Funduro-luokka. Fundurossa kierretään reittiä rentoon tahtiin ilman säntillistä aikataulua. Mahdollisuuksien mukaan jätetään reitiltä pois hankalimmat erikoiskokeet ja keskitytään niihin leppoisampiin ja hauskempiin. Funduro on avoin kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lisätietoja.

CYCLOCROSSIN HARRASTESARJA

Cyclocrossin harrastesarja ajaa kilpailujen viimeisessä, eli 4.lähdössä klo 13:10. Kilpailu kestää 40-45min. Harrasteessa kalusto on vapaa, eli osallistua voi cyclolla, maastopyörällä tai millä tahansa. Lisätietoja täällä ja täällä.

Jos taas krossi kiinnostaa, mutta et uskalla kisaamaan, niin voit osallistua tutustumisseen ilman kilpailua: Kilpailujen jälkeen, n. klo 14:30 alkaen, järjestetään myös lajiin tutustumista niille jotka eivät ole vielä mukana ajamassa. Voi osallistua pyörällä tai ilman.